| Author |
Message |
Fr.Lvxuruz
Mag

|
Posted:
Thu Jul 13, 2006 2:39 pm |
  |
--------------------
Sinteza polja
Prva:
1, 4, 7, 10 - Fixna polja - volja , delo , nacela , pocetni start..
2, 5, 8 ,11 - sledujuca polja- materijalno stanje , proizvod rada , bogatuni
3, 6, 9, 12 - padajuca - intelekt, uceni ljudi, filozofi
Druga:
1, 5, 9, - Fizicko, astralno i pneumaticko telo >>JA<<2>>ne ja<< (stvari oko mene)
4, 8, 12, - Rodno mesto, mesto smrti, kraj, jedinstvo sa vremenom
Treca:
1:7 = licnost : javnost (odnos ja : ne-ja)
2:8 = Dobitci od rada : dobitci od nasledja
3:9 = Bliski rod i bliska putovanja : daleki rod i daleka putovanja
4:10 = Rodna kuca : Radionca ili kancelarija
5:11 = LJubav za odredjenu osobu : ljubav za drustvo
6:12 = Vidiljivi neprijatelji i smetnje : nevidljevi neprijatelji i smetnje
Cetvrta:
1=Glava
2 do 6=desno, donja strana, oza ledja, odricanje , slava
7= noge, abdomen, javnost
8-10= svest,srce
11-12= levo, gornji deo, prednji, dnevni zivot .. ALI! 12= tama, zatvor, ropstvo, bolest
Kriticna polja: 4, 6, 8, 12, ; Polja afirmacije 1, 5, 7, 9 i 10
Peta:
1-licnost, 2-posed trudom, 3-licni duh= licne mogucnosti
4-otac mr, 5-posed oca, 6-nasledje od oca = nasledja
7-zena mr, 8-posed zene, 9-nadahnuce = sve od javnosti i zene
10- majka mr, 11-posed majke, 12- nasledje od majke =sve od blagodati
nocna polja 1-6 ili HAYZ su znak odricanja. Naglasena kod osoba kao: Sokrat, Kromvel, , Nehru, Benes, ..
dnevna polja 7-12 su znak sjaja, vise planeta u tom delu imaju ; linkoln, frojd, musolini, nils bor , Viktori eng.
PRAVILA:
-Gde je masa planeta na okupu tu je natus jak!
-Ggde je hrpa dobrih planeta tu lezi uspeh , a losih tu neuspeh!
-Imalo jaci planet u ma kom polju poboljsava znacenje ako je dobro aspektovan a pogorsava ako je lediran
(izvinjavam se na greskama pri kucanju sjebana mi je tastatura skroz) |
_________________ Knjiga pod jastukom
vera za naukom
verujem nije mi potreban bog. |
|
  |
 |
Fr.Lvxuruz
Mag

|
Posted:
Tue Aug 01, 2006 9:44 am |
  |
Prva Kuca Zivot - Vita
Genetsko nasledje , odnos prema ljudima i zivotu , ponasanje, psiha , intelekt , temperametn, vrline i mane.
Druga kuca vrata pakla - porta inferna
Imetak, novac, bogatstvo , vlasnistvo, finansijske mogucnost, dobiti od rada. Masa planeta u kuci oznacava "biznismena" ( desava se i da ima posla sa onim sto voli tipa da ima veneru, sto bi znacilo da se bavi poslovima iz umetnosti i lepote ili pak radi nesto drugo sto voli )
Kod genija je ova kuca obavezno slabo naglasena.
Treca kuca boginja - dea
brace, sestre, rodjaci , okolina, kratka putovanja , promene boravista, izlete, studije , pisma , medije i ogranichen horizont
Cetvrta kuca Kralj neba - Imun Coeli
jedna od tri occultne kuce. DOm , stavove , zavicaj , poreklo , naciju , embrio i grob , roditelje , majku, politichke partije i crkvu
Peta kuca Dobra sreca - bona fortuna
ptomci , deca , seks, eros , zabave , vezba , skola . mladost, ljubav , ukrasi , veselje, talenat za javne nastupe , sport , igra ,daleki preci , rasno poreklo ,ispunjene zelje . odkrica...
Sesta kuca mala sreca - mala fortuna
zdravlje, bolest, konforkt , hrana, domace zivotinje ,namestaj , slige , zanimanje , sluzba , krug i kolektiv, poznati neprijatelji
Sedma kuca sansa - occcasio
zena , brak , ortaci , zajednicki zivot. razvod , proces, ugovori , udovice
Osma kuca Najvisa vrata - porta superma
mrt, stradanja , teske bolesti , nasledje , strah , sudbina , testamenti , velike opasnosti , para psihologiju , crnu magiju i drugi svet
Deveta kuca Bog - Deus
Daleki putevi i saznanja , filosofija , religija , kult, bozanska mudrost , bela magija , strani poslovi , snovi i vizije , intelektualni zivot , socijalni poslove , drzavno pravo, publikacija , abstrakcije , poseban pogled na svet , misli , istrazivanja , evolucija , odkrica
Deseta kuca zenit , vrhunac bena - Medium coeli
Uspon i Vrhunac zivota , polozaj , dostojanstvo , casto , renome . upliv , slava , dovrshena dela i iskustva , profesija , ambicija, zvanje , otac , vladar
Jedanesta kuca Dobri duh - genius bonus
Plodovi Polozaja , planovi , nade , zelje , protekcije , vernost , simpatije okoline , koristi od prijatelja , sluzbe i zvanje , socijalni poslovi , vaspitaci , deca , veze i svi koji unapredjuju lichnost.
Dvanesta kuca zao duh - genius malus
Najgore polje ( bar tako kazu ) tajni neprijatelji , zatvori , ogranichenja , robstvo , kronichne bolesti , divlje zivotinje , izganstvo , napad mase , napad kriminalaca, tuzbe , podvale , brige , kusenje, procesi , psihicke bolesti , nostalgija , strah od zivota , Ludnice , bolnice, crkve ( zatvorene ustanove ) |
_________________ Knjiga pod jastukom
vera za naukom
verujem nije mi potreban bog. |
|
  |
 |
|
|
|
View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|