Paganizam Forum Index  
 FAQ  •  Search  •  Memberlist  •  Usergroups   •   fChat   •  Register  •  Profile  •  Log in to check your private messages  •  Log in
 Svedocenje bivseg astrologa View next topic
View previous topic
Post new topicReply to topic
Author Message
Terrigena
Devoted to magick

PostPosted: Fri Feb 03, 2006 6:47 pm Reply with quoteBack to top

...

Last edited by Terrigena on Sun Aug 27, 2006 2:16 pm; edited 1 time in total
View user's profileSend private message
Terrigena
Devoted to magick

PostPosted: Fri Feb 03, 2006 9:26 pm Reply with quoteBack to top

...

Last edited by Terrigena on Sun Aug 27, 2006 2:17 pm; edited 1 time in total
Dying_Bride
Antihrist

PostPosted: Fri Feb 03, 2006 9:35 pm Reply with quoteBack to top

Janja se naduvala pa je prsla;)
Terrigena
Devoted to magick

PostPosted: Fri Feb 03, 2006 9:42 pm Reply with quoteBack to top

...

Last edited by Terrigena on Sun Aug 27, 2006 2:18 pm; edited 1 time in total
Dying_Bride
Antihrist

PostPosted: Fri Feb 03, 2006 9:49 pm Reply with quoteBack to top

Hahha i to sto kazes:D
Demoni suu to:D
Gost
Autokrator

PostPosted: Sun Feb 05, 2006 12:26 pm Reply with quoteBack to top

Svako profaniziranje misterija što radi svima dostupna astrologija JESTE zapravo crna magija.
O stvarnim odnosima planeta, zvijezda, te njihova utjecaja znaju samo visoko posvećeni. A to pak nema nikakve veze s horoskopima, tranzitima, sekstilima, predviđanjima, gatanjima i ostalim pizdarijama.

Devoted to magick

PostPosted: Sun Feb 05, 2006 1:26 pm Reply with quoteBack to top

...

Last edited by Terrigena on Sun Aug 27, 2006 2:18 pm; edited 1 time in total
Saturnine
Moderator
Moderator

PostPosted: Sun Feb 05, 2006 11:30 pm Reply with quoteBack to top

Ajoj...blago toj Janji...sada verovatno prepricava svojim 'koleginicama' kaludjericama kako je bilo sa-one-strane vela zla...ma daj molim te... Rolling Eyes

Nag Hammadi 6.2
Gwydion
Devoted to magick

PostPosted: Mon Feb 13, 2006 7:07 pm Reply with quoteBack to top

Terrigena wrote:
Cinjenica je da je astrologija uistinu drevna NAUKA kojom su se sluzili onovremeni mudraci, te da nije bila dostupna obicnim smrtnicima.
Novovekovna idiotija medju dokonim svetovnjacima, revitalizovala je astrologiju do stepena da svaka susa za sebe tvrdi da je poznavalac ove nauke, a njenom ekspanzijom u onim bolesnim vremenima 90'ih, postala je zabava za unesrecene i isprazne individue. Tako je stvorena i doticna dama koja, ako zanemarimo lupetanja tipa ''lazljiva nauka'' ili ''vestice i demoni'', u astrologiji zapravo vidi sebe kako zgrce silne pare, a potom da bi njena pojava bila efektnija, farba kosu u crveno (!?). Epilog price je da se polakomila i, jednostavno, preforsirala pa se posle po_rala na milenijumsko ucenje.
Sto se tice crne magije, ona ne postoji. Poenta je kako ces kanalisati energiju i uputiti je ka odredjenom cilju. Nije uzalud ona izreka ''dobro se dobrim vraca''.

Hajde, hajde... ja poznajem Gospodju Todorovic licno. Zena je zaposlena u Patrijarsiji, nastupa s ablagoslovom Patrijarha i pomocnik je Vladike zaduzenog za borbu protiv laznih proroka, krivih ucenja i sekti. Jednostvano u jednom momentu je napravila transfer u Pravoslavlje i to je bio njen izbor, o motivima za to ne bih sad. I to je to ...
Terrigena
Devoted to magick

PostPosted: Mon Feb 13, 2006 9:32 pm Reply with quoteBack to top

...

Last edited by Terrigena on Sun Aug 27, 2006 2:19 pm; edited 1 time in total
Gwydion
Devoted to magick

PostPosted: Mon Feb 13, 2006 10:06 pm Reply with quoteBack to top

Terrigena wrote:
Pretpostavila sam da je na platnom spisku Patrijarsije jer se cesto pojavljuje na promocijama koje organizuje crkva, odnosno neko izdavacko preduzece pri SPC.
Iz njene ispovesti mogu se grubo sklopiti kockice mozaika zasto je ''shvatila da je lazljiva nauka demonska'' promasaj u njenom zivotu, mada pretpostavljam da kada bih je eventualno pitala sta je uzrok ovakvog preobracenja, da bi odgovor bio kao sto je onomad psiholog Aleksandra Jankovic prozborila da ''joj se nesto desilo u zivotu da shvati da je vera u Hrista malo dete jedina istinska''.
Moje misljenje je da se gospodja u jednom momentu preforsirala usled najezde pacijenata.
Da se vratim na pocetak. Da ne znas mozda koliko je placa Patrijarsija? Kontam imaju para, evo svestenstvo ovde po mom gradu zida vile i solitere, a mnogo vole kada radis za njih.

Aleksandra Jankovic se preobratila posle smrti deteta. Ne poznajem je licno pa ne mogu da pricam o njoj, ali mislim da su njena prica i ova o kojoj govorimo ovde potpuno razlicite.
Na pitanje o materijalnom benefitu recimo da bih mozda i znao nesto, to uvek i svuda u ovoj ili onoj meri postoji, ali tzitzo ja sam dzentlmen pa sto cujem u privatnom razgovoru zadrzavam za sebe. Ti si iz Sapca? Ja kad sam zadnji put bio tamo nisam bas video da se nesto puno zida sem par zgrada... meni Sabac manje vise uvek isti sem sto su popravili malo kolovoz i sl.
Terrigena
Devoted to magick

PostPosted: Mon Feb 13, 2006 10:25 pm Reply with quoteBack to top

...

Last edited by Terrigena on Sun Aug 27, 2006 2:19 pm; edited 1 time in total
Gwydion
Devoted to magick

PostPosted: Mon Feb 13, 2006 10:44 pm Reply with quoteBack to top

Terrigena wrote:
To da su malo tu i tamo popravili kolovoz i nije jedina investicija. Opstinske budze hoce da Sapcu vrate stari sjaj poput onoga iz vremena Jevrema Obrenovica (?). Umnogome napreduju u sredjivanju grada, ali to sto su naumili je sarena laza. Jesi li video ''svetlosni trg''? Ako si bio u poslednjih 6 meseci znas o cemu pricam, a ako nisi . . . pa seti se Gothama . . . razlika je sto na nebu nema Betmenovog znaka. Katastrofa!!!!
U svakom slucaju, Sabac je u mnogo stvari bio prvenac: prvi klavir, prvo prozorsko staklo, prvi fijaker, prva bolnica, prva apoteka, prvi pedofil . . .
Znala sam da je Aleksandrina transformacija posledica smrti, ali nisam znala da je dete u pitanju.
Ajde, please, reci neku pikanteriju za Janju, da se malo nasladjujem :)

Ne znam pikanterije o ljudima, a pogotovo o damama Razz
Ne razumem se u stvari iz inostranstva. Znas sreco, ja zivim u Vojvodini i nemoj da ti ja pocnem sa starijom apotekom u Bacu, sa starijom bolnicom, fijakerima i ostalim habsburskim nasledjem koje imamo.
Da nisam bolestan sad bih demonstrativno otisao do moje omiljene poslasticarnice da porucim Vojvodjanski carski kuglov 8)
Terrigena
Devoted to magick

PostPosted: Mon Feb 13, 2006 10:53 pm Reply with quoteBack to top

...

Last edited by Terrigena on Sun Aug 27, 2006 2:20 pm; edited 1 time in total
Gwydion
Devoted to magick

PostPosted: Mon Feb 13, 2006 11:08 pm Reply with quoteBack to top

Terrigena wrote:
Eeee, sta znate vi Austrougari sta je draz osmanlijskog nasledja :)
Ako ste i imali fijakere to su vam poslala sabacka gospoda da i vi kazete da imate neki kulturni cetvorotockas a da se ne zove konj :)))))

Sreco, mi smo gledali u Pestu i Bec, a tamo je prvi fijaker dobio dozvolu da vozi jos 1693.
Dakle, mogli ste samo da gledate preko Save i Dunava i divite se nasem plemstvu Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum