| Author |
Message |
Ana_89

|
Posted:
Wed Sep 05, 2007 11:04 am |
  |
Dakle, materijalni svet ... tj. deseta sefira koja se nalazi na dnu stuba ravnotezhe skup je eminacija iz vishih sefirota koje se u nju ulivaju preko sefire Jesod. Tema je shiroka a ja samo zhelim da naglasim njenu ulogu anusa(chmara) koji izbacuje neuravnotezhene sile(otpadne izluchevine) u sferu klifota...
Mislim... gde mi zhivimo  |
_________________ Love is a name, Sex is a game.
Forget the name and lets play that game! |
|
  |
 |
Gost
Autokrator

|
Posted:
Thu Sep 06, 2007 4:21 pm |
  |
Možda ti imaš nekakvih čudnih okolnosti u vezi svog čmara, ali malkuth ima malo veze s tvojim izlučevinama. Kako fizičkim, tako i mentalnim. |
_________________ Zrno po zrno - pogača. |
|
   |
 |
boolet7375
|
Posted:
Thu Sep 06, 2007 5:29 pm |
  |
Koliko sam primetio devojka ima problema sa drugom cakrom. |
|
|
  |
 |
AYNA
|
Posted:
Fri Sep 07, 2007 4:38 am |
  |
| Gost wrote: |
| Možda ti imaš nekakvih čudnih okolnosti u vezi svog čmara, ali malkuth ima malo veze s tvojim izlučevinama. Kako fizičkim, tako i mentalnim. |
 |
|
|
  |
 |
stojan popivoda

|
Posted:
Sat Sep 08, 2007 4:17 pm |
  |
Šta ste je napali, ona samo traži parabolu.... Ako bih negde medj' sefirotima tražio analogiju ili uzor za čmar, pa sigurno bih prvo pomislio na Malkut. Malkut je derivacija viših sefirota baš kao što je izmet derivacija metaboličkog procesa u telu. Analogija čista kao zaprano dupe! |
|
|
  |
 |
Gost
Autokrator

|
Posted:
Sun Sep 09, 2007 4:57 pm |
  |
| stojan popivoda wrote: |
| Šta ste je napali |
Ha ha ha, ja pročitao napalili.
Čini se meni da se dotična dama pali na malo čudne stvari. Zapravo i nisu čudne, ali ako voli i u tu rupu to je njezina osobna stvar.
No ipak smatram da osobne seksualne afinitete ne bi trebalo povezivati s mistikom kabale.
Tj. može, ali onda bi trebalo stvar postaviti ovako:
"Iz mojeg neartikuliranog zatamnjenog Yesoda, Malkuth mi se čini kao čmar izmetina vlastitog mikrokozmosa."  |
_________________ Zrno po zrno - pogača. |
|
   |
 |
Ana_89

|
Posted:
Sun Sep 09, 2007 8:02 pm |
  |
ZNash kako gost, melkut sluzhi kao filter izmedju drveta i klifota, dakle neuravnotezenoi neupotrebljivo(zlo) se preko njega izbacuje... na taj nachin je chmar.
I poslushaj Stojana, pricha chovek pametne stvari. |
_________________ Love is a name, Sex is a game.
Forget the name and lets play that game! |
|
  |
 |
stojan popivoda

|
Posted:
Mon Sep 10, 2007 8:36 am |
  |
| stojan popivoda wrote: |
| Šta ste je napali |
Ha ha ha, ja pročitao napalili. |
Eh babi milo..... snilo...
Čini se meni da se dotična dama pali na malo čudne stvari. Zapravo i nisu čudne, ali ako voli i u tu rupu to je njezina osobna stvar. |
Čekaj, čekaj, ali otkud tebi takva percepcija? Vidiš, meni to nije palo napamet. Kako to? A ti kao ne bi voleo da ga svirneš nekad ana(log)no?
No ipak smatram da osobne seksualne afinitete ne bi trebalo povezivati s mistikom kabale. |
Točno tako, ali mistika Kabale se nekako sama lepi za te "seksualne afinitete"...  |
|
|
  |
 |
|
|